/E DIELA E TRETË E MATEUT (DRITA E TRUPIT) – THOMA ÇOMËNI, TEOLOG KISHA E “APOSTULL PAVLIT DHE SHËN ASTIT”, DURRËS 11 KORRIK 2021

E DIELA E TRETË E MATEUT (DRITA E TRUPIT) – THOMA ÇOMËNI, TEOLOG KISHA E “APOSTULL PAVLIT DHE SHËN ASTIT”, DURRËS 11 KORRIK 2021