/E Diela e Tretë e Mateut (Drita e Trupit) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi

E Diela e Tretë e Mateut (Drita e Trupit) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi