/E Diela e të Lidhurit të Mishit (Gjykimi i Fundit) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi

E Diela e të Lidhurit të Mishit (Gjykimi i Fundit) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi