/E Diela e Të Lidhurit të Djathit (Falja dhe Kreshmimi) – Mitropoliti i Beratit Hirësi Ignati

E Diela e Të Lidhurit të Djathit (Falja dhe Kreshmimi) – Mitropoliti i Beratit Hirësi Ignati