/E diela e të lidhurit të Djathit (E Faljes) – Predikon: Teolog – Theodhor Sadikja

E diela e të lidhurit të Djathit (E Faljes) – Predikon: Teolog – Theodhor Sadikja

E diela e të lidhurit të Djathit (E Faljes) – Predikon Teolog Theodhor Sadikja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 26/Shkurt/2023