/E diela e Miroprurëseve – Predikim nga teologu Theodhor Sadikja

E diela e Miroprurëseve – Predikim nga teologu Theodhor Sadikja

E diela e Miroprurëseve – Predikim nga teologu Theodhor Sadikja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 30/04/2022