/E Diela e katërt e Lukait (Mbjellësi dhe Fara) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi Kisha e “Ungjillizimit” Tiranë Tetor 2002

E Diela e katërt e Lukait (Mbjellësi dhe Fara) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi Kisha e “Ungjillizimit” Tiranë Tetor 2002