/E Diela e IX e Lukait (I Pasuri i Pamend) – Predikon Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela e IX e Lukait (I Pasuri i Pamend) – Predikon Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni