/E Diela IV e Mattheut – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit & Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela IV e Mattheut – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit & Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela e IV e Mateut (Besimi i Kryeqindësit) – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni, Kisha “Shën Nikolla”, Elbasan 10 Korrik 2022