/E Diela e IV e Lukait (Mbjellësi dhe fara) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrëst dhe gjthë Shqipërisë Anastasi

E Diela e IV e Lukait (Mbjellësi dhe fara) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrëst dhe gjthë Shqipërisë Anastasi