/E Diela e III e Lukait (Ngjallja e djalit të vejushës) – Predikime ndër vite nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Imzot Anastasi

E Diela e III e Lukait (Ngjallja e djalit të vejushës) – Predikime ndër vite nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Imzot Anastasi