/E Diela e II e Kreshmës (Shën Grigor Pallamai – Predikim nga teologu i Kishës Orthodhokse z Dhimitër Qosja për Ungjillin e shërimit të paralitikut – Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti” Durrës.

E Diela e II e Kreshmës (Shën Grigor Pallamai – Predikim nga teologu i Kishës Orthodhokse z Dhimitër Qosja për Ungjillin e shërimit të paralitikut – Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti” Durrës.