/E Diela e Gjithë Shenjtorëve – Kronikë e Radio Ngjallja

E Diela e Gjithë Shenjtorëve – Kronikë e Radio Ngjallja

Kronika e Ditës – E Diela e Gjithë Shenjtorëve Kisha e Shën Gjerasimit dhe Gjithë Shenjtorëve në Kombinat. Video: Antonio Poshnjari 11 Qershor 2023