/E Diela e Fariseut dhe Doganierit Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi

E Diela e Fariseut dhe Doganierit Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi