/E diela e Faljes së Kryqit! “O Zot shpëtoje popullin tënd dhe bekoje trashëgimin tënd, dhuroju shpresëtarëve fitore mbi barbarët dhe ruaje shtetin tënd me anën e Kryqit tënd!”- Predikim i mbajtur nga Mitropoliti i Elbasanit, Hirësi Andoni

E diela e Faljes së Kryqit! “O Zot shpëtoje popullin tënd dhe bekoje trashëgimin tënd, dhuroju shpresëtarëve fitore mbi barbarët dhe ruaje shtetin tënd me anën e Kryqit tënd!”- Predikim i mbajtur nga Mitropoliti i Elbasanit, Hirësi Andoni