/E DIELA E ETËRVE TË SINODIT TË IV EKUMENIK PREDIKIM NGA MITROPOLITI I ELBASANIT, SHPATIT DHE LIBRAZHDIT HIRËSI ANDONI KISHA E “METAMORFOZËS SË SHPËTIMTARIT KRISHT”- GRAMSH 19 KORRIK 2020

E DIELA E ETËRVE TË SINODIT TË IV EKUMENIK PREDIKIM NGA MITROPOLITI I ELBASANIT, SHPATIT DHE LIBRAZHDIT HIRËSI ANDONI KISHA E “METAMORFOZËS SË SHPËTIMTARIT KRISHT”- GRAMSH 19 KORRIK 2020