/E Diela e Etërve të Sinodit IV Ekumenik – Mitropolia e Fierit

E Diela e Etërve të Sinodit IV Ekumenik – Mitropolia e Fierit

E Diela e Etërve të Sinodit IV Ekumenik. Dëshmore e madhe Marina. Dëshmorët Sperati, Veronika. Oshënare Marcelina në Milano, 17 korrik 2022.
Momente nga kremtimi i festës në kishën e “Shën Marinës” në Havaleas-Pojan!
Mirënjohje dhe falenderim z. Aristir Dimo për ndërtimin e kishës dhe vendosje e ikonografisë!
Perëndia bekoftë atë dhe familjen e tij!
Shën Marinës ndërmjetoftë për ne!