/E diela e Etërve të Shenjtë (vep. 20:16-18, 28-36),Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës † Ignati

E diela e Etërve të Shenjtë (vep. 20:16-18, 28-36),Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës † Ignati