/E Diela e Dytë e Mateut (Nxënësit e Parë) – Predikim nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla

E Diela e Dytë e Mateut (Nxënësit e Parë) – Predikim nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla