/E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikon: Teolog: Theodhor Sadikja, (“Kisha Ap. Pavli dhe Shën Asti”, Durrës).

E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikon: Teolog: Theodhor Sadikja, (“Kisha Ap. Pavli dhe Shën Asti”, Durrës).