/E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga Episkopi i Bylisit Hirësi Asti

E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga Episkopi i Bylisit Hirësi Asti

E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga Episkopi i Bylisit Hirësi Asti Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 05 Shkurt 2023