/E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga At Spiro Kostoli

E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga At Spiro Kostoli

E Diela e Doganierit dhe Fariseut – Predikim nga At Spiro Kostoli Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 05/Shkurt/2023