/E Diela e doganierit dhe fariseut nga Kryepiskopi Anastas

E Diela e doganierit dhe fariseut nga Kryepiskopi Anastas

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 17.02.2019.

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 17.02.2019.


Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019.

Posted by Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë on Sunday, February 17, 2019
Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019.

Posted by Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë on Sunday, February 17, 2019


Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019

Predikimi i së Dielës – E Diela e doganierit dhe fariseut (Llk. 18:10-14) – nga Kryepiskopi Anastas, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 17.02.2019.

Posted by Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë on Sunday, February 17, 2019