/E Diela e Doganierit dhe Fariseut (Fillimi i Triodit) – Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni

E Diela e Doganierit dhe Fariseut (Fillimi i Triodit) – Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni