/E Diela e Djalit Plangprishës Predkim nga Teologu Thoma Çomeni, Kisha “Apostull Pavli Dhe Shën Asti”, Durrës

E Diela e Djalit Plangprishës Predkim nga Teologu Thoma Çomeni, Kisha “Apostull Pavli Dhe Shën Asti”, Durrës