/E Diela e Dafinave (Hyrja e Zotit Krisht në Jerusalem) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi

E Diela e Dafinave (Hyrja e Zotit Krisht në Jerusalem) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi