/E Diela e 12 e Llukait (Shërimi i 10 lebrozëve) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi

E Diela e 12 e Llukait (Shërimi i 10 lebrozëve) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi