/E Diela e 10 e Llukait (Shërimi i gruas së kërrusur) Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi

E Diela e 10 e Llukait (Shërimi i gruas së kërrusur) Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi