/Durrësi në periudhën e Krishtërimit të hershëm dhe Bizantin – Me Pr. Dr Lida Miraj – Julia Pjetri

Durrësi në periudhën e Krishtërimit të hershëm dhe Bizantin – Me Pr. Dr Lida Miraj – Julia Pjetri

Durrësi në periudhën e Krishtërimit të hershëm dhe Bizantin Me Pr. Dr Lida Miraj Nga: Julia Pjetri Prodhim i Radio Ngjallja 2023 Audio dhe Video: Lajers Moçi