/Dokumentarët “ART DHE TRASHËGIMI”

Dokumentarët “ART DHE TRASHËGIMI”

Një interviste me: Drejtoreshën ekzekutive te organizatës franko-shqiptare, ARGJIRO dhe e Revistës periodike Art & Trashëgimi, znj.Ilda Mara