/DERI NË SKAJET E DHEUT – Anastasi, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Studime historike rreth Hierapostullimit Orthodhoks Lexon për Radio “Ngjallja”: z. Viron Noti Hyrje e Fortlumturisë së Tij Jeronimi II, Kryepiskop i Athinës dhe i Gjithë Greqisë Pjesa e parë

DERI NË SKAJET E DHEUT – Anastasi, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Studime historike rreth Hierapostullimit Orthodhoks Lexon për Radio “Ngjallja”: z. Viron Noti Hyrje e Fortlumturisë së Tij Jeronimi II, Kryepiskop i Athinës dhe i Gjithë Greqisë Pjesa e parë