/DERI NË SKAJET E DHEUT – Anastasi, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Studime historike rreth Hierapostullimit Orthodhoks Lexon për Radio “Ngjallja”- z. Viron Noti Roli i Murgjërve – Murgjërit dhe Hierapostullimi -Shekulli i katërt Pjesa e gjashtë

DERI NË SKAJET E DHEUT – Anastasi, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Studime historike rreth Hierapostullimit Orthodhoks Lexon për Radio “Ngjallja”- z. Viron Noti Roli i Murgjërve – Murgjërit dhe Hierapostullimi -Shekulli i katërt Pjesa e gjashtë