Intervistë me znj. Mirela Kumbaro

INTERVISTE eskluzive për RADIO NGJALLJAe Ministres së Kulturës znj. MIRELA KUMBAROINTERVISTE eskluzive për RADIO NGJALLJAINTERVISTE e Ministres së Kulturës znj. MIRELA KUMBAROINTERVISTE eskluzive për RADIO NGJALLJA https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/1843421429098135/

Intervistë me znj. Monika Kryemadhi

Intervistë me znj MONIKA KRYEMADHI për RADIO NGJALLJAFigura e KRYEPISKOPIT ANASTAS dhe vepra e tij r madhe në këto 26 vite https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/2179911025583266/

Intervistë me z. Lulzim Basha

"Duhet të falenderojmë Kryepiskopin Anastas, që arriti të ringrejë nga hiri Kishën Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë" INTERVISTE EKSLUZIVE për RADIO NGJALLJAme Kryetarin e PD z. LULZIM BASHA https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/1813126038805525/

Interviste me Z.Paskal Milo

Intervistë e politikanit dhe historianit Z.Paskal Milo, dhënë për 'RADIO NGJALLJA', për dashurinë dhe sakrificat e Kryepiskopit Anastas gjatë 26 viteve të tij në krye të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/2018503411539229/

Intervistë me Z. Erion Veliaj

ERJON VELIAJ: "Rindërtimi i Kishës së Shën Prokopit, nuk është vetëm detyrim ndaj komunitetit orthodhoks, por edhe për historinë e Shqipërisë" https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/730838837269927/