E KREMTJA E FJETJES SË HYJLINDËSES MARI –…

https://youtu.be/FvIH4IvZMfU Speciale e ditës - E KREMTJA E FJETJES SË HYJLINDËSES MARI. Manastiri i Hirshëm “Shën Vlash”, Durrës Përgatiti për Radio “Ngjallja”, Dhjakon Kristo 15/Gusht/2023. Video* Jorgo Kobuzi

Kronika e Ditës – E KREMTJA E FJETJES…

https://youtu.be/Ih6aDafdaq8 Kronika e Ditës - E KREMTJA E FJETJES SË HYJLINDËSES MARI. Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë. Përgatiti për Radio “Ngjallja”, Dhjakon Johan Koroveshi 15/Gusht/2023.

Speciale e ditës – E diela IV e…

https://youtu.be/m9tz7OyNoNk Speciale e ditës - E diela IV e Mattheut (Besimi i Kryeqindësit) Përgatiti për Radio "Ngjallja" Dhjakon Kristo Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 02 Korrik 2023, Video* Jorgo Kobuzi

E Diela III e Mattheut dhe shërbesa e…

https://youtu.be/MPDvZlbynoU Speciale e ditës - Përgatiti për Radio "Ngjallja" Dhjakon Kristo. E Diela III e Mattheut dhe shërbesa e dorëzimit në prift të dhjakon Emanuel Shallo, në Katedralen “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë. 25.06.2023 Video: Jorgo…