E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e…

E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e Tij Imzot † Joani Predikim nga Mitropoliti i Korçës, Imzot Joani. E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e Tij Imzot † Joani https://youtu.be/3CVxuYbbTZs

Për shumë vjet o Kryezot!

12 Vite më parë u dorëzua në gradën e Episkopit, Hirësia e Tij, Andoni, me titullin Episkopi i Krujës, sot Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit. Perendia ti japë shëndet dhe fuqi në krye të…

E Diela e 8-të e Llukait Mitropoliti i…

 E Diela e 8-të e Llukait Mitropoliti i Korçës, Hirësia e Tij Imzot Joani. Në videon e mëposhtme mund të ndiqni predikimin e plotë të Mitropolitit të Korçës, Imzot Joani! E Diela e 8-të e…

Kujtimi i Martirit të madh Shën Mina Çudibërësit

Dëshmi e Patrembur “Kushdo,pra, që të më pohojë përpara njerëzve,edhe unë do ta pohoj atë përpara Atit tim që është në qiejt”(Mat. 10:32) Ekzistojnë shenjtorë që nderohen vetëm në një vend, në një krahinë apo…

Mbledhja e Kryeengjëjve Mihail dhe Gavril dhe e…

Të dashur vëllezër edhe motra më Krishtin, Kisha jonë sot përkujton dhe feston, Mbledhjen e Kryeengjëjve të shenjtë Mihail dhe Gavril, si edhe gjithë fuqitë qiellore patrup. Kjo festë, zë fill në shekullin e katërt,…