E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019

  E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019. Predikim i Mitropolitit të Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni! E Diela pas Theofanisë 13 Janar 2019. https://www.youtube.com/watch?v=ht4051oa3gc&feature=youtu.be

E Diela e 10 të e Llukait, Shërimi…

E Diela e 10 të e Llukait, Shërimi i gruas së kërrusur Predikimi nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni!   Ndiqni predikimin në videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=VSLxaRxmZD0

Që të gjithë të jemi NJË

Manastiri i hirshëm i shën Joan Vladimirit, pranë Elbasanit nga data 14 - 16 dhjetor 2018, u gjallërua nga prania dhe entuziazmi për rritje shpirtërore i grupit rinor të të rinjve nga Tirana, të cilët…

Peticion znj. Kumbaro: Ndaloni përdhosjen e Kishave të…

PETICION Elbasan, 24 nëntor 2018 Drejtuar:Ministres së KulturësZnj. Mirela Kumbaro Besimtarët e Famullisë Orthodhokse të Shën Athanasit në qytetin e Elbasanit, kanë ndjekur me shumë shqetësim, ngjarjen fyese të rradhës në kishën "Lindja e Shën…

Për shumë vjet o Kryezot!

12 Vite më parë u dorëzua në gradën e Episkopit, Hirësia e Tij, Andoni, me titullin Episkopi i Krujës, sot Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit. Perendia ti japë shëndet dhe fuqi në krye të…