/Besimi fetar dhe rëndësia e të besuarit!

Besimi fetar dhe rëndësia e të besuarit!

I ftuari i ditës: At Grigor Pelushi – Besimi fetar dhe rëndësia e të besuarit!

Na ndiqni drejtpërdrejt në valët e Radio Ngjallja.
Intervistën, mund ta dëgjoni në linkun e mëposhtëm.