/Av. Alban Duraj: Zbatimi i Kodit të Punës/ Respektimi i kontratës nga punëdhënësi dhe punëmarrësi

Av. Alban Duraj: Zbatimi i Kodit të Punës/ Respektimi i kontratës nga punëdhënësi dhe punëmarrësi

I ftuar në emisionin “Intervista e ditës”, në radio “Ngjallja”, avokati Alban Duraj ka folur për rendësinë e zbatimit të kontratës së punës, rastet e shkeljeve dhe masat e marra. Si duhet vepruar në rastet kur vërejmë shkelje në kontratën e punës nga të dyja palët, punëdhënës dhe punëmarrës? Radio Ngjallja