Zakonet Mortore në Bizant dhe Shqipëri (pjesa e…

https://youtu.be/T-GF4-Tr_YM Intervista e ditës me Prof Assoc. Dr. Kosta Giakumis, historian i arteve dhe metodikës së tyre.Dekan në Fakultetin e Shkencave humane dhe komunikimit gjuhësor KU LOGOS. Intervistoi për RADIO NGJALLJA  - Aleksandër Dimroçi, Shtator…

Intervistë me Atë Petro Thanasi, një nga klerikët…

https://youtu.be/V0aL2hqhF6g "...Para ardhjes së Kryepiskopit Anastas, ishim një grup që nisëm studimet në Mitropolinë e Kastorias për t'u përgatitur si klerikët e ardhshëm. Kryepiskopi na solli në Shqipëri në seminarin teologjik, sepse donte të arsimoheshim…