Pellgu i “lopatave të vjetra”! – Dr. Isidor…

Një temë e tillë: "Janullatos dhe rënia e pavarësisë së Kishës Ortodokse Shqiptare" në televizionin publik që ka detyra e përgjegjësi t'ju shërbejë qytetarëve dhe të vërtetës është së pari befasi. Në piramidën e institucionit…

SULM I HAPUR NDAJ KISHËS ORTHODHOKSE AUTOQEFALE TË…

Sulm i hapur ndaj Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë, Kryepiskopit kanonik të saj dhe gjithë Komunitetit Orthodhoks të Shqipërisë nga televizioni publik - RTSH nëpërmjet gazetarit Ilir Yzeiri në emisionin "ADN Ilir Yzeiri" të trasmetuar…