DESHMI TË KRISHTERA – EVELINA MILAJ

https://youtu.be/QGwog7iBZ_g DESHMI TË KRISHTERA - Evelina Milaj i është mirënjohëse Zotit Krisht për mrekullinë e shëndetit të saj, për të cilën ajo dëshmon në këtë video, dhe bashkë me bashkëshortin e saj kontribojnë vazhdimisht në…