Të duam Atdheun tonë dhe ta begatojmë dhe…

https://youtu.be/aMV1CfrztCk “Të përpiqemi për vendin tonë me gjithçka që mundemi, sepse duke u përpjekur për vendin tonë, padyshim se ne më tepër ndihmojmë veten…” Intervista e ditës në Radio “Ngjallja” me Mitropolitin e Korçës, Hirësi…

𝐅𝐢𝐫𝐦𝐞̈𝐭𝐚𝐫𝐞̈𝐭 𝐨𝐫𝐭𝐡𝐨𝐝𝐡𝐨𝐤𝐬𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐩𝐚𝐯𝐚𝐫𝐞̈𝐬𝐢𝐬𝐞̈

ME RASTIN E 110-VJETORIT TË SHPALLJES SË PAVARËSISË 𝐅𝐢𝐫𝐦𝐞̈𝐭𝐚𝐫𝐞̈𝐭 𝐨𝐫𝐭𝐡𝐨𝐝𝐡𝐨𝐤𝐬𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐩𝐚𝐯𝐚𝐫𝐞̈𝐬𝐢𝐬𝐞̈ Babë Dudë Karbunara (1842 – 1917) Lindi në Berat më 1842. Ai njihej ndryshe me emrin Jorgji Karbunara, por me të marrë titullin…

Koncert festiv me rastin e 50 vjetorit të…

https://youtu.be/AcTMEAOnFK0 Koncert festiv me rastin e 50 vjetorit të Kryepriftërisë të Fortlumturisë së Tij Imzot Anastasit 20 Nëntor 2022 Qendra Kulturore pranë Katedrales Orthodhokse "Ngjallja e Krishtit" Tiranë. Audio&Video: Jorgo Kobuzi Montazhi: Anastas Moçi