/ATË SPIRO KOSTOLI – ASAMBLEJA KLERIKO – LAIKE

ATË SPIRO KOSTOLI – ASAMBLEJA KLERIKO – LAIKE

FJALA E ATË SPIRO KOSTOLIT, KLERIK NË KATEDRALEN E “APOSTULL PAVLIT DHE SHËN ASTIT” NË DURRËS, MBAJTUR NË ASAMBLENË KLERIKO LAIKE TË KISHËS ORTHODHOKSE AUTOQEFALE TË SHQIPËRISË SALLA KULTURORE E KATEDRALES “NGJALLJA E KRISHTIT” NË TIRANË GUSHT 2018