/Aksidentet Rrugore dhe Parandalimi i tyre – Avokat Kondi Ilia Intervistë e Radio Ngjallja me Avokatin Kondi Ilia mbi problematikën e madhe shkaktuar nga aksidentet rrugore. Pasojat tragjike që kanë sjellë me humbjen e shumë jetëve njerëzore.

Aksidentet Rrugore dhe Parandalimi i tyre – Avokat Kondi Ilia Intervistë e Radio Ngjallja me Avokatin Kondi Ilia mbi problematikën e madhe shkaktuar nga aksidentet rrugore. Pasojat tragjike që kanë sjellë me humbjen e shumë jetëve njerëzore.