/50. BESIMI I KRISHTERË ORTHODHOKSE – E HENA E MADHE DHE E SHENJTE nga At Ilia

50. BESIMI I KRISHTERË ORTHODHOKSE – E HENA E MADHE DHE E SHENJTE nga At Ilia