/30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE – Teologu: Dhimitër Qosja

30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE – Teologu: Dhimitër Qosja

30 VJET AKADEMIA TEOLOGJIKE – Intervistë me teologun e Kishës sonë dhe pedagogun e Akademisë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”
Z. Dhimitër Qosja dhënë RADIOS NGJALLJA mbi udhëtimin 30 vjeçar të institutcionit arsimor më rëndësishëm të Kishës Orthodhokse në Shqipëri. Intervistoi Aleksandër Dimroçi, Shkurt 2022