Speciale e ditës – E diela e XV…

https://youtu.be/mhDXxl48N44?si=fstYruepMZvLI1Cu Speciale e ditës - E diela e XV e Llukait (Zakheu). Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Katedralja “Ngjallja e Ktishtit”, Tiranë. Video: Jorgo Kobuzi 28.01.2024 Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin e saj për…

Urime me rastin e ditës së emrit të…

https://youtu.be/OGzk4gJHmF8?si=2fvpxxclT63iYEap Urime me rastin e ditës së emrit të Kryepiskopit Anastas Përgatiti: Jorgo Belul Video Montazh: Lajers Moçi Radio "Ngjallja" 22.01.2024 Psal Kori Bizantin i Psaltëve "Shën Joan Kukuzeli", nën drejtimin e zotit Theodhor Peci

Ziso Musha, drugdhendësi i ikonave dhe ikonostaseve të…

https://youtu.be/uG4l49rBb4Q?si=0xNtcvtlffOTC-Z4 Radio Ngjallja prezanton. “Ziso Musha, drugdhendësi i ikonave dhe ikonostasve të shumta në Shqipëri” Intervista e sotme, në objektivin dhe mikrofonin e Radios Ngjallja drejtohet drejt qytetit të Fierit për t’u njohur me një…

Kronika e ditës – E Kremtja e Shën…

https://youtu.be/mv46PWMN2DI?si=ZGHgn1LQnSLSnMix Kronika e ditës - E Kremtja e Shën Anastas Persianit. Kisha e “Ungjillëzimit”, Tiranë. Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Për çdo besimtar të kishës sonë dita e emrit është më e shënuara, e…