Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën…

https://youtu.be/VzR0JMj401s?si=e6MFLobh1wv1TT-1 Radio Ngjallja UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË “Kisha e dikurshme dhe e sotme e Shën Gjergjit – Fier” Përgatitur: Atë Grigor Pelushi Ilirjan Gjika – Historian Antonio Poshnjari – Video & montazh…

Kisha e Shën Spiridhonit – Goricë Berat

https://youtu.be/7BN9Rv8wQLI?si=Wbc3-N4w1U-pgW9t "SHEN SPIRIDHONI" në Goricë UDHETIM NE KISHAT E HERSHME TE SHQIPERISE me teologun dhe historianin Dr. Thoma Shkira, i cili tregon për vlerat historike, shpirtërore dhe traditat e komunitetit orthodhoks përreth kishës. PRODHIM I…

Roli i rinisë në kishë – nga Valbona…

https://youtu.be/s2K7eD2NqDA?si=BKWcbowjmXsXYMjI ROLI I RINISË NË KISHË Bisedë me të rinjtë orthodhoksë në Katedralen “Ngjallja e Krishtit” Tiranë me Znj. Valbona Duri, përgjegjëse e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun në Kishën Orthodhokse. *video A. Dimroçi 10.12.2023