Fuqia e Besimit- nga z.Lekë Tasi

https://youtu.be/bd7Nm9XQM5s?si=qAcOc9ENMKWoXCpg FUQIA E BESIMIT Besimi në Zot mposht persekutimin, urrejtjen dhe ligësinë. Shembulli i artistit dhe piktorit të famshëm z. Lekë Tasi që sfidoi pushtetin e errësirës përgjatë diktaturës. Salla e Rinisë pranë Katedrales "Ngjallja…