Përurimi dhe Shërbesa e Bekimit të Aparatit të…

https://youtu.be/UouRlYGr-ao?si=xHJ_asybv3mpaP0T Qendra Orthodhokse Diagnostike "Ungjillëzimi" PËRURIMI DHE SHËRBESA E BEKIMIT TË APARATIT TË REZONANCËS MAGNETIKE Në datën 16 nëntor 2023, në Qendrën Diagnostike Orthodhokse “Ungjillëzimi” në Tiranë u krye Shërbesa e Bekimit të aparatit të…

Samaritani i Mirë – E Diela e Tetë…

https://youtu.be/vvpHOHCYK2c?si=BUyg6JNS76ZI08EF SAMARITANI I MIRË - E DIELA E TETË E LLUKAIT NGA KRYEPISKOPI ANASTAS LEXON ATË GRIGORI PELUSHI Katedralja “Ngjallja e Ktishtit”, Tiranë 12 Nëntor 2023

E Diela VIII e Llukait (Samaritani i mirë)…

https://youtu.be/TTxpp9ha36w?si=Z9Xh7o68ZziTJqdu Speciale e ditës - E Diela VIII e Llukait (Samaritani i mirë). Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin e saj për të botuar dhe…

KISHA E SHËN GJERGJIT – DURRËS

https://youtu.be/CaLyVtAzOdU?si=2O4MQRjyNiR0LeNA UDHËTIM NËPËR KISHAT E HERSHME TË SHQIPËRISË Kisha e Shën Gjergjit në Durrës Me të ftuar Dr. Thoma Shkira: Teolog & Historian Përgatitur: At Grigor Pelushi – Moderator Aleksandër Dimroçi: Video Dron Lajers Moçi:…